4000 euro kinderbijslag?

4000 euro kinderbijslagGeen baan? Geen nood! Vaderschap kan genoeg geld opleveren! Tenminste… als je een beetje doorwerkt. Neem de 47-jarige Belg Serge Régnier. Hij heeft inmiddels dertig kinderen, goed voor een maandelijks ‘loonzakje’ gevuld met 4000 euro aan kinderbijslag.
Avondmaaltijd
“Waarom zou ik werken?” zegt de 47-jarige Waal in een interview. “Thuis is er meer dan genoeg werk!” Bijvoorbeeld met het organiseren van verjaardagen of de avondmaaltijd waarbij er al gauw tien kilo aardappelen doorheen gaan.

Europees recordhouder
De vermoedelijke Europees recordhouder vaderschap kan zijn geluk niet op. Het samenleven met zijn drie vrouwen beschouwt hij als een droom. Serge is getrouwd met Christine, waarmee hij vijftien kinderen heeft, en woont samen met schoonzus Karine, moeder van zes kinderen van Serge, en met zijn oude jeugdliefde Judith. Met haar heeft hij negen kinderen, nummertje tien is onderweg.

Discussie
Serge & co wonen in verschillende huizen in woonwijk in Marcinelle, een plaatsje bij Charleroi. Op het forum van IkVader wordt al druk gediscussïeerd over Serge en zijn dertig kinderen. Klik hier om mee te doen.