babymanagement voor mannen

Klik hier om het inkijkexemplaar te bekijken.

[dropcap]A[/dropcap]anbevolen door verloskundigen en kraamverzorgenden, is Babymanagement voor mannen het meest verkochte praktische handboek voor jonge vaders. Waarom? Vooral omdat het boek mannen serieus neemt in hun rol als vader. Natuurlijk bevat Babymanagement veel humor maar het boek blijft niet steken in de flauwe grappen die de meeste andere vaderboeken kenmerken.

Vader als manager
Wat is jouw ‘investering’? (Aandacht en geld). En: wat levert het op? Brengen kinderen geluk? In 240 rijk geïllustreerde pagina’s worden de basics van babyverzorging uiteengezet in managementtaal. [quote align=’right’]In Babymanagement is de vader manager van een onderneming. De baby is het product waar alles om draait. Wat is zijn ‘input’? (Borst of fles). Wat is zijn ‘output’? (Volle luiers)[/quote]

 

Buitenlandse edities
Babymanagement spreekt niet alleen Nederlandse vaders aan, sinds kort verschijnt het boek in Duitsland en Engeland terwijl er ook edities in China en Brazilië op stapel staan. De taal, de illustraties en de exclusief op mannen gerichte benadering maken dat het boek een steeds groter internationaal publiek bereikt. Klik hier voor een blik op de Engelstalige site van Babymanagement.

Recensies
Eindelijk een boek dat het vadervak serieus neemt, oordeelt de pers eensgezind over Babymanagement voor Mannen. Zowel in Nederland als in het buitenland reageert de pers enthousiast:

‘The must-have manual for new fathers’ (Lees hier de volledige recensie)
The Times

‘Een bijbel voor vaders’
Viva

‘Erg cool om zo over baby’s te lezen’
Metro

‘De no-nonsense benadering van het vaderschap’
Men’s Health

‘Hanssen wijst vaders de weg in luierland’
Het Parool

‘Vinden mannen dit leuk? Ja dus!’
Flair

‘Dit is een taal die mannen begrijpen’
Management Team

‘It tells you to be a practical father in really plain and unvarnished language’
BBC Radio. Klik hier om het BBC-interview met auteur Henk Hanssen te beluisteren.

‘Keine Frage bleibt offen’
Baby Guide

‘Viel Inhalt, verspielt und trotzdem nicht ohne einen gewissen Ernst dargeboten’
Knut Pankrath

Bestellen?
Babymanagement voor mannen is verkrijgbaar in de shop van IkVader, in de reguliere boekhandel en bij de winkels van Prenatal.  
ISBN: 
9789077393024.
Aantal pagina’s: 240.
Prijs: € 19,95.

Trailer
Bekijk deze trailer en maak in anderhalve minuut kennis met Babymanagement.