Kale baby? Probeer een babypruik!


babypruikje 3Eerlijk is eerlijk: die kale knar van je pasgeboren kind ziet er toch niet uit? En denk eens aan alle emotionele schade die zo’n kaal kind op kan lopen! Vandaar dat het Amerikaanse bedrijf Babytoupee sinds kort een attente oplossing op de markt brengt. Juist: toupetjes voor baby’s! Voor 20 dollar tover je die kleine om tot een Bob Marley die elk kraampartijtje in een rasta-happening verandert. No baby, no cry… Op de Amerikaanse tv is Babytoupee al ‘hot news’. babypruikjeVerantwoordelijkheid
‘Ouderschap is een grote verantwoordelijkheid maar, het kan ook de bron zijn van eindeloos amusement.’ Zie daar het mission statement van het Californische bedrijf Babytoupee. En dus brengt Babytoupee een reeks verrassende toupetjes op de markt waarmee ouders hun kraamgasten en ander volk kunnen vermaken.

Pippi-pruik
Voor liefhebbers van rood haar is er de Pippi-pruik, een creabea vlechtwerkje dat zich onderscheidt door een hoog draagcomfort. Ambitieuze ouders zullen kiezen voor het Donald Trump-kapsel terwijl de Lil Kim-pruik bij sommige moeders beslist in de smaak zal vallen. ‘Als je een kind krijgt, betekent dat niet dat je geen lol meer mag maken,’ zegt Graham Farrar, oprichter van Babytoupee. ‘Met deze pruikjes geef je je kind net dat beetje extra persoonlijkheid mee.’

babypruikje 2Hart
Way to go, Graham! Om te bewijzen dat zijn onderneminkie het hart op de goede plek heeft, stort Graham tien procent van zijn omzet op rekening van een goed doel: een instantie die de kaalheidsziekte Alopecia Areata bestrijdt. Sorry Graham, verkeerd gelezen: je geeft die aalmoes aan een club die muzikaal onderwijs voor kinderen ondersteunt. Nee, niet iedereen is even blij met Babytoupee – zet de spandoeken maar vast klaar voor het geval de eerste Prenatal-toupet het licht ziet. Maar, het tijdsverschijnsel werkt hoe-dan-ook op de lachspieren, zoals je kunt zien in deze parodivideo in 100% Jensen-stijl. Lache!

Vorige 'Geen vagina? Mond houden!'
Volgende 'Maak bedrijven vadervriendelijk'

Ook interessant

Moederschap wordt steeds vaker uitgesteld, signaleert Het Parool op vrijdag 11 augustus. Hoe komt dat? En jawel, welke rol spelen mannen hierin? Parool-journaliste Marieke Monden vroeg een aantal ‘deskundigen’, waaronder uw hoofdredacteur, naar hun mening.

326
Share


Met deze vrolijke plaat van haar zoon Quinten en haar vriend Gerben, heeft Petra Hoppenbrouwer IkVaders fotowedstrijd gewonnen. Aan Petra de lastige taak als eerste een keuze maken uit een van de drie hoofdprijzen. De inzendtermijn voor de fotowedstrijd eindigde zaterdag 16 juni om 12 uur ‘s nachts. De uitslag werd bepaald door de leden van IkVader. Zij konden een cijfer van 1 t/m 10 geven aan de ingezonden foto’s. In totaal brachten de leden 3039 stemmen uit op de 261 foto’s die waren ingestuurd. De aldus tot stand gekomen uitslag is gecorrigeerd op ongeoorloofd gebruik. Aldus ontstond de ranking van de 25 prijswinnaars. Van harte gefeliciteerd, bedankt voor de prachtige foto’s en de stemmen!

96
Share

Gerard JonkmanGerard Jonkman, de medisch hulpverlener die woensdag in Beiroet werd gearresteerd omdat hij niet aan zijn alimentatieverplichtingen kon voldoen, is weer vrijgelaten door de Libanese autoriteiten. ‘Ik heb duizend dollar betaald, in plaats van de gevraagde 2500. Daarmee heb ik een paar dagen uitstel kunnen kopen. Maandag zou ik weer opgepakt kunnen. Maar, ik heb gezegd dat ik pas meer betaal als ik mijn zoon kan zien,’ zegt Jonkman per telefoon vanuit Beiroet. Intussen bereidt hij speciale acties voor om duidelijk te maken dat hij voor zijn zoon blijft vechten. Zo is Jonkman van plan binnen enkele dagen een pelgrimstocht te gaan ondernemen naar een heilige Libanese plek. ‘Ik wil iedereen laten zien dat ik voor mijn zoon blijft knokken.’ 

27
Share

In aanloop naar de Negenmaandenbeurs organiseert IkVader samen Amsterdam RAI een onderzoek naar de manier waarop jij de zwangerschapsperiode van je vrouw hebt beleefd (of beleeft). De vragen hebben betrekking op onderwerpen als sex, de balans tussen werk en privé, je financiën en de manier waarop je je hebt voorbereid. Klik op deze link en doe …

36
Share

We zijn mannen, andere mannen. Wij, mannen van tussen de 25 en de 45, vrienden, zonen, vaders, collega’s, echtgenoten, vrijgezellen, rokkenjagers, carrièrejagers, ondernemers, zijn ‘multividuen’ geworden, kameleons met meerdere levensstijlen. Zorgzaam en toch hard. Begripvol en toch egocentrisch. Henk Hanssen schetst de evolutie van de Nederlandse man. 

141
Share

De NASA mag dan tegenwoordig wel het ene na het ruimteschip afdanken, Skoda bewandelt de omgekeerde weg. De Tsjechische autofabrikant bouwde van de toch al niet kleine Superb sedan een stationwagon. IkVader.nl bekeek hoeveel ruimte dat wel niet oplevert.

2.4k
Share