gestresste moeder

Babyplanners bieden gestresste ouders helpende hand

gestresste moederKind op komst en geen tijd om al dat voorbereidende werk te doen? Als je in Engeland woont, is er nu een uitkomst. Onder het motto ‘Mum to be? No time free’ neemt de nieuwe firma Babyplanners je namelijk alles uit handen. Van kinderkamer inrichten en kleren kopen tot het aanschaffen van flessen, spenen en andere apparatuur.

Zwangerschapssores
Het bedrijf is opgezet door Keely Paice, een veelreizende redactrice die stapelgek en doodmoe werd van alle praktische zwangerschapssores: ‘Ineens moet je allerlei verstandige aankoopbeslissingen nemen over producten die je niet kent. En dat je terwijl je met je dikke buik in een druk warenhuis staat terwijl je mobiele telefoon voortdurend piept.’

Adviesbedrijf
Paice ontdekte dat in haar vriendenkring dezelfde ergernis leefde. ‘Ook zij gaven toe uren te hebben gespendeerd aan het vinden van de meest ideale kinderwagen, de beste yogaklas en ga-zo-maar door. Toen dacht ik: “Waarom begin ik geen adviesbedrijf voor werkende vrouwen die zwanger raken?” Ze voegde de daad bij het woord en richtte Babyplanners op. Iets voor een Nederlandse ondernemer?