Geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst IkVader


nieuwjaarsbijeenkomstAfgelopen zaterdag kwamen de columnisten, moderators en workshoptrainers van IkVader in Utrecht bijeen voor de traditionele Nieuwsjaarsbijeenkomst om terug te kijken op 2004 en vooral om plannen te smeden voor 2005. De enerverende dag eindigde in een tot kroeg omgebouwde kerk waar op oermoeder Maria een spontaan sprankelende nieuwjaarstoast werd uitgebracht.

Herendiner
Tijdens het herendiner, waartoe het bekende etablissement La Grotta deels was afgehuurd, eiste de traditie om de gangen te onderbreken met ronkende speeches weer alle ruimte op. Krachtig voorwaarts De dag begon met een presentatie van IkVader-vader Henk die de plannen voor 2005 uiteenzette. “Krachtig voorwaarts,” luidde Henks motto die alle aanwezigen opriep op dezelfde wijze voort te gaan. “IkVader weet steeds meer vaders aan zich te binden en komend jaar, als we games gaan introduceren, verwachten we verdere toename van bezoekers.” Uitgever Chris ten Kate van IkVaderboeken vertelde dat er voor volgend jaar drie nieuwe boeken uitkomen.

Brainstorm
Na de presentaties volgde een brainstorm waarin een reeks ideeën werden geopperd, variërend van het organiseren van IkVader-vakanties tot het opzetten van een IkVader-filiaal in de Nederlandse Antillen. De komende tijd zullen enkele tientallen langbenige secretaresses aan het werk worden gezet om de bruikbare ideeën te scheiden van de al te ambitieuze plannen. Wij houden u op de hoogte!

Vorige Recensie Babymanagement: perfecte mengeling tussen ernst en luim
Volgende 'Vaders zorgen op hun eigen manier'

Ook interessant

Helemaal losgegaan op je Sinterklaas-gedichten? Houd je rijmtalent dan nog even vast en schrijf de tekst voor het Nationale Welkomstlied! Huh? Ja, je leest het goed: het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft namelijk bedacht dat ouders van pasgeboren kindjes voortaan een cd toegestuurd krijgen met daarop het ‘Nationaal Welkomstlied’. De melodie voor dit ‘Wilhelmus 4 baby’s’ is al geschreven, voor de tekst wordt een beroep op jou gedaan.

Share

Op het gevaar af dat we het vermanende vingertje gaan heffen, toch even dit. Uit een nieuwe studie onder 7000 Finse tieners blijkt dat er een relatie is hun gezondheid en de mate waarin zij internetten, gamen, SMS-en en bellen. De net gepubliceerde studie is uitgevoerd door psychologen van de universiteit van Tampere.

Share

Endemol heeft zijn wereldprimeur. Big Mother Tanja is vanochtend om 11.14 bevallen van dochter, Joscelyn Savanna. De baby weegt 2980 gram, is 47 cm lang en gelukkig gezond. Hoe vader Shurendy de geboorte heeft beleefd – noodgedwongen voor de buis, naar we aannemen – is nog niet bekend.

Share

HP De Tijd paginaZelden is er in HP/De Tijd een hypocrieter artikel verschenen dan het stuk ‘Slappe Zakken’, verschenen in de editie van 13 mei. In het stuk poseert journaliste Astrid Theunissen als het teleurgestelde carrière-vrouwtje van 35+ dat vergeefs wacht op de prins die haar komt bevruchten.

Share

Eigenlijk heeft hij niets met groepsvakanties. Toch ging Henk Hanssen met zijn kinderen Rosa (15) en IJsbrand (10) én een groep reisgenoten fietsen in Zuid-Frankrijk. En, beviel het? Lees en kijk hoe een solerende vader bezweek voor de formule van een groepsvakantie à la carte. Facebook Twitter LinkedIn Print Email WhatsApp

Share

Al jaren wordt er gesproken over Het Einde van de Man, het opnieuw uitvinden van mannelijkheid en macho’s die op hun retour zijn. Wij hebben daar geen problemen mee. Zeker niet wanneer uit deze bespiegelingen zulke fantastische filmpjes worden geboren als deze. Check it out! Facebook Twitter LinkedIn Print Email WhatsApp

Share