Geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst IkVader

nieuwjaarsbijeenkomstAfgelopen zaterdag kwamen de columnisten, moderators en workshoptrainers van IkVader in Utrecht bijeen voor de traditionele Nieuwsjaarsbijeenkomst om terug te kijken op 2004 en vooral om plannen te smeden voor 2005. De enerverende dag eindigde in een tot kroeg omgebouwde kerk waar op oermoeder Maria een spontaan sprankelende nieuwjaarstoast werd uitgebracht.

Herendiner
Tijdens het herendiner, waartoe het bekende etablissement La Grotta deels was afgehuurd, eiste de traditie om de gangen te onderbreken met ronkende speeches weer alle ruimte op. Krachtig voorwaarts De dag begon met een presentatie van IkVader-vader Henk die de plannen voor 2005 uiteenzette. “Krachtig voorwaarts,” luidde Henks motto die alle aanwezigen opriep op dezelfde wijze voort te gaan. “IkVader weet steeds meer vaders aan zich te binden en komend jaar, als we games gaan introduceren, verwachten we verdere toename van bezoekers.” Uitgever Chris ten Kate van IkVaderboeken vertelde dat er voor volgend jaar drie nieuwe boeken uitkomen.

Brainstorm
Na de presentaties volgde een brainstorm waarin een reeks ideeën werden geopperd, variërend van het organiseren van IkVader-vakanties tot het opzetten van een IkVader-filiaal in de Nederlandse Antillen. De komende tijd zullen enkele tientallen langbenige secretaresses aan het werk worden gezet om de bruikbare ideeën te scheiden van de al te ambitieuze plannen. Wij houden u op de hoogte!