Ideale achterbankmuziek voor de vakantierit


Nooit meer met je arm naar achteren hoeven zwaaien? In één keer het gejengel voorgoed de baas? We geven geen garantie, maar één ding is zeker: van deze speciaal voor kinderen gecomponeerde muziek zullen ze lang genieten. Horen? In samenwerking met Rattle Records hebben we een mooie aanbieding voor je.

Kidsz-DJ
Heb je al wat oudere kids in je gezin, dan is de Kidz-DJ echt een aanrader. Nooit meer ruzie over de vraag welke cd op moet worden gezet in de auto op die lange “Route du Soleil”! De Kidz-DJ heeft namelijk nieuwe (kinder)teksten op bestaande wereldhits gezet. Jij kent het origineel, dus win-win voor kids & ouders!

Baby-DJ
Rattle Records verkoopt al jaren leuke kindermuziek. Onlangs hebben ze een speciale Baby-DJ reeks gelanceerd, met de mooiste Pop & Soulmuziek. Bij de cd zit een gebonden boekje met afbeeldingen van muziekinstrumenten, daarnaast kan het kraambezoek een krabbel achterlaten. Leuk voor later. Wil je liever klassiek? Ga dan voor de Mozart, Beethoven & Bach cd’s van Raimond Lap.

Aanbieding
IkVader heeft gedurende de zomermaanden in samenwerking met Rattle Records een speciale kortingsactie. Koop nu twee cd’s naar keuze voor maar € 15 inclusief verzendkosten (normaal € 21,98)! De actie loopt tot 31 augustus 2012. Klik hier om te bestellen.

Vorige Nieuwe babyfles laat automatisch melktemperatuur zien
Volgende Familiefietsen voor beginners: de Donauradweg

Ook interessant

Met ingang van 1 januari 2007 mogen zwangere stewardessen van de KLM niet meer de lucht in. Uit een onderzoek van de luchtvaartmaatschappij zou blijken dat het werk teveel risico’s inhoudt voor de gezondheid van de aanstaande moeder en kind. Op dit moment kunnen zwangere stewardessen tot in de 26ste week van de zwangerschap blijven werken. Maar, volgens een studie van de KLM is het beter dat de vrouwen stoppen met vliegen zodra ze ontdekken dat ze zwanger zijn.

Share

Je bent vader (anders zou je dit nu waarschijnlijk niet lezen). En jij hebt een drukke baan. Je partner echter ook. Jullie staan elke morgen vroeg op, kleden de kinderen aan, brengen ze en halen ze. Een van jullie kookt. En iemand moet nog het huishouden doen. Kortom: jij en je partner hebben het er maar druk mee. Maar dat hoeft nu gelukkig niet langer: Vivienne Westerhoudt introduceert de 9 tot 3 baan voor mama’s!

Share

‘Waarom doet een pappa dat?’ luidt de kop uit de Gooi- en Eemlander, het dagblad voor Hilversum en omstreken, waar ik sinds een paar maanden op geabonneerd ben. Het is half acht ‘s ochtends, ik zit boven een bord muesli en de krant, Rosa lepelt een bordje pap naar binnen. Gelukkig stelt zij me deze vraag niet – voorlopig niet tenminste. Gisteren vond haar schooljuf het nodig om het klasje met 4- en 5-jarigen op de hoogte te brengen van het nieuws. "Er is iets heel ergs gebeurd," wist Rosa me na school te vertellen. "Een papa was in de war en heeft drie kindjes dood geschoten, met een pistool." Het drama speelde zich af op 500 meter van haar school. De vermoordde kinderen zaten evenwel op een andere school. Dat mede-leerlingen van de slachtoffertjes op de hoogte worden gebracht, begrijp ik. Maar waarom een 4-jarige peuter belasten met dit gruwelnieuws?

Share

NRC signaleert dit weekend een comeback van de nanny. De gestegen prijzen van de reguliere kinderopvang en vooral tv-series als Desperate Housewives, Supernanny en The Nanny brengen steeds meer ouders op het idee een eigen Julie Andrews in huis te halen. Want, wie denkt er bij het woord gouvernante niet aan deze filmster uit nanny-klassiekers als Mary Poppins en The Sound of Music. Ook een poging wagen? Dit zijn de beste bronnen voor gouvernantes:

De Gouvernante of Het adres voor de oernanny van Britse bodem

Share

Twee weken geleden gaf Jozias van Aartsen het startschot voor een discussie over de kinderopvang. Hierop volgde een karavaan van drogredenen; schooldirecteuren, onderwijsvakbonden, organisaties voor naschoolse opvang en minister Maria van der Hoeven trokken ruimhartig het blik der Grote Bezwaren open. Vooral minister Maria lijkt bepaald geen intelligente designer te zijn als het gaat om de invulling van de kinderopvang.

Share

Vroeger gruwde ik van het adagium ‘Huisje, boompje, beestje.’ Dat huisje geloofde ik nog wel, je moet immers een dak boven je hoofd hebben, maar dat boompje en dat beestje stonden synoniem voor burgermansgeluk waar ik ver van wilde blijven. Op al teveel interesse in boompjes val ik nog altijd niet betrappen maar, sinds kort …

Share