IkVader_Boeken_logo

IkVader Boeken zelfstandig

IkVader_Boeken_logoIkVader Boeken, de imprint die uitgeverij Van Gennep in 2003 startte met de website IkVader.nl gaat verder als zelfstandige uitgeverij. Sinds 2003 zijn er vijf titels bij het imprint verschenen. De Scheurkalender voor jonge vaders (2003), de verhalenbundel Daddy Cool (2004), Babymanagement (2004) en Zwangerschapsmanagement (2005).

Nieuwe editie Babymanagement
IkVader Boeken zal in eerste instantie de laatste twee titels gaan voeren. “Babymanagement heeft drie drukken beleefd en is nu bijna uitverkocht,” zegt Henk Hanssen van IkVader Boeken. “In januari 2005 verschijnt een geheel bijgewerkte editie. Vooral via het special sale-kanaal is er grote belangstelling voor. Ook Zwangerschapsmanagement is bijna uitverkocht. We nemen de restvoorraad van Van Gennep over en komen volgend voorjaar met een nieuwe editie.”

Clusteruitgever
Voor de administratie en CB-registratie is IkVader Boeken een samenwerking aangegaan met clusteruitgeverij De Vrije Uitgevers uit Amersfoort. “Wellicht dat we ons in de nabije toekomst weer aan zullen sluiten bij een grote uitgeverij, maar voor dit moment is zelfstandigheid de beste optie,” aldus Hanssen.

Bestellen
De boeken van IkVader zijn te bestellen via de winkel van IkVader. De boekhandel kan de boeken bestellen via het Centraal Boekhuis. Voor meer informatie of special sales kunt contact opnemen met henk@ikvader.nl.