Kale baby? Probeer een babypruik!


babypruikje 3Eerlijk is eerlijk: die kale knar van je pasgeboren kind ziet er toch niet uit? En denk eens aan alle emotionele schade die zo’n kaal kind op kan lopen! Vandaar dat het Amerikaanse bedrijf Babytoupee sinds kort een attente oplossing op de markt brengt. Juist: toupetjes voor baby’s! Voor 20 dollar tover je die kleine om tot een Bob Marley die elk kraampartijtje in een rasta-happening verandert. No baby, no cry… Op de Amerikaanse tv is Babytoupee al ‘hot news’. babypruikjeVerantwoordelijkheid
‘Ouderschap is een grote verantwoordelijkheid maar, het kan ook de bron zijn van eindeloos amusement.’ Zie daar het mission statement van het Californische bedrijf Babytoupee. En dus brengt Babytoupee een reeks verrassende toupetjes op de markt waarmee ouders hun kraamgasten en ander volk kunnen vermaken.

Pippi-pruik
Voor liefhebbers van rood haar is er de Pippi-pruik, een creabea vlechtwerkje dat zich onderscheidt door een hoog draagcomfort. Ambitieuze ouders zullen kiezen voor het Donald Trump-kapsel terwijl de Lil Kim-pruik bij sommige moeders beslist in de smaak zal vallen. ‘Als je een kind krijgt, betekent dat niet dat je geen lol meer mag maken,’ zegt Graham Farrar, oprichter van Babytoupee. ‘Met deze pruikjes geef je je kind net dat beetje extra persoonlijkheid mee.’

babypruikje 2Hart
Way to go, Graham! Om te bewijzen dat zijn onderneminkie het hart op de goede plek heeft, stort Graham tien procent van zijn omzet op rekening van een goed doel: een instantie die de kaalheidsziekte Alopecia Areata bestrijdt. Sorry Graham, verkeerd gelezen: je geeft die aalmoes aan een club die muzikaal onderwijs voor kinderen ondersteunt. Nee, niet iedereen is even blij met Babytoupee – zet de spandoeken maar vast klaar voor het geval de eerste Prenatal-toupet het licht ziet. Maar, het tijdsverschijnsel werkt hoe-dan-ook op de lachspieren, zoals je kunt zien in deze parodivideo in 100% Jensen-stijl. Lache!

Vorige 'Geen vagina? Mond houden!'
Volgende 'Maak bedrijven vadervriendelijk'

Ook interessant

‘Waarom doet een pappa dat?’ luidt de kop uit de Gooi- en Eemlander, het dagblad voor Hilversum en omstreken, waar ik sinds een paar maanden op geabonneerd ben. Het is half acht ‘s ochtends, ik zit boven een bord muesli en de krant, Rosa lepelt een bordje pap naar binnen. Gelukkig stelt zij me deze vraag niet – voorlopig niet tenminste. Gisteren vond haar schooljuf het nodig om het klasje met 4- en 5-jarigen op de hoogte te brengen van het nieuws. "Er is iets heel ergs gebeurd," wist Rosa me na school te vertellen. "Een papa was in de war en heeft drie kindjes dood geschoten, met een pistool." Het drama speelde zich af op 500 meter van haar school. De vermoordde kinderen zaten evenwel op een andere school. Dat mede-leerlingen van de slachtoffertjes op de hoogte worden gebracht, begrijp ik. Maar waarom een 4-jarige peuter belasten met dit gruwelnieuws?

Share
refuge du sele vakantie met pubers

Breek jij je ook het hoofd over de vraag welke vakantiebestemming pa én puber straks wél tevreden stemt? Het enige wat je puber wil is nog meer pubers. Hoe meer en hoe lawaaiiger, hoe beter. Het enige wat jij wil is een rustig plekje in de zon. In de Franse Alpen vond ik de plek …

Share

Mannen met whisky drinkende en/of friet etende vrouwen opgelet! Mocht het onverhoopt niet lukken zelfstandig een eerste, tweede, derde of vierde kind te verwekken en willen jullie het via IVF proberen, dan loop je de kans dat de arts zegt: ‘Ho! Uw vrouw drinkt whisky? Uw vrouw beweegt te weinig? Dan kunnen wij u niet helpen.’ Geloof het of niet: deze redenering wordt vandaag uitgedragen door Nick Macklon, hoofd van de afdeling Obstetrie en Gynaecologie van het Utrechts Universitair Medisch Centrum, tijdens zijn inaugurele rede.

Share

Hyundai i30 1.6i Dynamic Version

Knokken tegen de hokjesgeest

Met de i30 presenteerde Hyundai dit voorjaar een auto die geheel op Europese leest is geschoeid. De boodschap is duidelijk: de Koreanen willen gewoon net zo serieus worden genomen als Ford, Opel of Peugeot. Kan Hyundai de strijd winnen met de i30?

Share

Ook al was het gisteren Wereldvrouwendag, het Europese Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg was niet te vermurwen. Zelfs niet door het tragische verhaal van Natallie Evans (35), een Engelse dame die nog maar één kans heeft om zwanger te worden. Via het ingevroren embryo dat is verwekt met een man van wie zij inmiddels is gescheiden.

Share

Stopcontactbeschermers en traphekjes zijn niet meer nodig. Een puber in da house vergt zachte plofbanken waar een meidenzwerm op neer kan strijken en molestbestendige meubels voor als hij met een horde slungels binnen komt vallen. Woonkamer aanpassen De mate waarin de woonkamer moet worden aangepast valt best mee. Ja, de sensuele designfauteuil van Natuzzi die …

Share