SMS en Win en maak kans op prijzen t.w.v. bijna duizend euro!


Natuurlijk wil jij deze Vaderdag meer dan een kartonnen stropdas. Daarom organiseert IkVader SMS & Win-actie met prachtige prijzen met een totaalwaarde van bijna € 1000! Doe mee want je maakt een levensgrote kans om één van deze prijzen te winnen!

Zo doe je mee!
OK, we maken het je gemakkelijk. Geef antwoord op de volgende vraag.

PaPakketWanneer is het Vaderdag?
A. Op vrijdag 18 juni.
B. Op zaterdag 19 juni.
Of C. Op zondag 20 juni.

Weet jij het antwoord? Zo doe je mee: SMS IKVADER <SPATIE> A of B of C naar 4477 en je hoort meteen of je antwoord juist is. Kosten: 0,60 ct voor het ontvangen van je bericht. Doe mee en maak kans op een van deze geweldige prijzen! Je kunt meedoen tot en met zondag 20 juni.

2 BabyBjörn draagzakken t.w.v. € 159
Met een beetje mazzel zit er maar één SMS-je tussen jou en deze nieuwe draagzak van Babybjörn. De antractietgrijze Comfort Carrier is ontwikkeld in samenspraak met kinderartsen en ouders. Gemaakt van 100% organisch katoen, bevat absoluut geen schadelijke stoffen en geschikt voor kinderen van 6 t/m 14 kilo. Winkelwaarde: € 159.

3 x Met De Mannen!
Journalist Wim de Jong wilde kost wat kost voorkomen dat zijn drie zonen tot halfzachte eieren zouden opgroeien. Daarom ging hij van jongsaf aan met zijn jongens wildkamperen, hutten bouwen en naar de motorcross. Met De Mannen! is een inspirerend avonturenboek voor alle vaders (en moeders) met zonen. Winkelwaarde: € 16,95.

4 x Echte Vaders
Voor alle mannen die niet meer precies weten wat het vaderschap anno 2010 inhoudt, schreef Gerard Janssen deze humoristische, informatieve gids. Echte Vaders legt uit wat een man tot een vader maakt en hoe hij het verschil voor zijn kinderen kan maken. Winkelwaarde: € 15,95

4 x Koning van de Kraamkamer
De schrijvers van de megamelige carrièregids Koning van de Koffiekamer begeven zich nu in de kraamkamer. Het resultaat is vergelijkbaar: een hilarisch boek voor aanstaande vaders die toch al snel de slappe lach krijgen. Winkelwaarde: € 14,90.

10 pientere potjes van BabyBjörn
Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan. De bollebozen die dit ‘intelligente potje’ ontwikkelden, beweren dat baby’s er veel eerder zindelijk door worden. Of het echt zo is? Baby’s verblijf op deze pientere pot is in elk geval zo aangenaam mogelijk gemaakt met heus ergonomisch design van Zweedse origine. Winkelwaarde: € 24.
5 PaPakketten
Het PaPakket van IkVader behoeft nauwelijks nog uitleg als het meest originele kraamkado voor jonge vaders. Behalve ‘essentials’ als een zweetband en een probate anti-stressmiddelen bevat dit overlevingspakket allerlei geinige hebbedingen die het leven van een jonge vader opleuken. Zoals de Donald Duck, de IkVader funspeen, de Cool Kid-babymuts en nog veel meer! Winkelwaarde: €19,95.

Vorige Vadersymposium in Amsterdam
Volgende IkVader test de Skoda Superb Combi

Ook interessant

‘Een revolutionaire stap in de geschiedenis van het vaderschap’, noemt Henk Hanssen de keuze van Bos en Eurlings in een interview met Management Team. Hanssen is hoofdredacteur van de website ikvader.nl en auteur van het boek Babymanagement voor mannen. Hij voert al jaren strijd voor de erkenning van het vaderschap. Het gaat de goede kant …

Share

Willem Alexander als vaderPrins Willem-Alexander is vastbesloten als betrokken vader zijn kinderen groot te brengen. Een betere ‘ambassadeur’ voor het vaderschap kunnen zorgende vaders zich niet wensen, in een tijd waarin de zorg voor kinderen nog altijd een vrouwentaak is. Hoe komt het toch dat mannen niet zorgen?

Share

Moeite om je kind te motiveren de tv uit te zetten en aan het rekenen te gaan? Daar heeft het Amerikaanse bedrijf SmartyCard iets op bedacht. Onder het motto ‘Learn stuff, earn stuff’ heeft het bedrijf een website gelanceerd waarop kinderen prijzen kunnen winnen door educatieve games te spelen. Het principe van is eenvoudig. Je …

Share

Op de eerste dag na de bevalling verschijnt er een aanpakker in huis; de dame van kraamzorg. Terwijl je vrouw ligt bij te komen en jij nog een kilometer boven de grond zweeft, verzorgt zij je vrouw en je kind en runt ze desgewenst het huishouden.

Share

'artist's impression' van de IkVader Lounge. Open haard onder voorbehoud.Over een maand of wat openen de deuren van de negen-maanden-beurs zich weer. Op ‘s lands grootste beurs voor (aanstaande) ouders geeft IkVader dit keer acte de presence met een IkVader Lounge. Denk Chesterfield, denk relaxte muziek, denk goed gevulde koel- en boekenkast en je pakt het sfeertje al aardig op. ‘We staan al een paar jaar op deze beurs en het valt ons elke keer weer op dat de aanstaande vaders het behoorlijk zwaar hebben,’ zegt Edwin Rutten, een van de mannen achter onze beursgang.

Share

De komst van een kleine is natuurlijk het mooiste dat er is, maar het naderende vaderschap zet wel je volledige leven op z’n kop. Al helemaal als je ondernemer bent, en daardoor privé en werk volledig door elkaar lopen. Hoe regel je dat goed? RTLZ interviewde Henk Hanssen van IkVader.nl over dit dilemma. Facebook Twitter …

Share