SMS en Win en maak kans op prijzen t.w.v. bijna duizend euro!


Natuurlijk wil jij deze Vaderdag meer dan een kartonnen stropdas. Daarom organiseert IkVader SMS & Win-actie met prachtige prijzen met een totaalwaarde van bijna € 1000! Doe mee want je maakt een levensgrote kans om één van deze prijzen te winnen!

Zo doe je mee!
OK, we maken het je gemakkelijk. Geef antwoord op de volgende vraag.

PaPakketWanneer is het Vaderdag?
A. Op vrijdag 18 juni.
B. Op zaterdag 19 juni.
Of C. Op zondag 20 juni.

Weet jij het antwoord? Zo doe je mee: SMS IKVADER <SPATIE> A of B of C naar 4477 en je hoort meteen of je antwoord juist is. Kosten: 0,60 ct voor het ontvangen van je bericht. Doe mee en maak kans op een van deze geweldige prijzen! Je kunt meedoen tot en met zondag 20 juni.

2 BabyBjörn draagzakken t.w.v. € 159
Met een beetje mazzel zit er maar één SMS-je tussen jou en deze nieuwe draagzak van Babybjörn. De antractietgrijze Comfort Carrier is ontwikkeld in samenspraak met kinderartsen en ouders. Gemaakt van 100% organisch katoen, bevat absoluut geen schadelijke stoffen en geschikt voor kinderen van 6 t/m 14 kilo. Winkelwaarde: € 159.

3 x Met De Mannen!
Journalist Wim de Jong wilde kost wat kost voorkomen dat zijn drie zonen tot halfzachte eieren zouden opgroeien. Daarom ging hij van jongsaf aan met zijn jongens wildkamperen, hutten bouwen en naar de motorcross. Met De Mannen! is een inspirerend avonturenboek voor alle vaders (en moeders) met zonen. Winkelwaarde: € 16,95.

4 x Echte Vaders
Voor alle mannen die niet meer precies weten wat het vaderschap anno 2010 inhoudt, schreef Gerard Janssen deze humoristische, informatieve gids. Echte Vaders legt uit wat een man tot een vader maakt en hoe hij het verschil voor zijn kinderen kan maken. Winkelwaarde: € 15,95

4 x Koning van de Kraamkamer
De schrijvers van de megamelige carrièregids Koning van de Koffiekamer begeven zich nu in de kraamkamer. Het resultaat is vergelijkbaar: een hilarisch boek voor aanstaande vaders die toch al snel de slappe lach krijgen. Winkelwaarde: € 14,90.

10 pientere potjes van BabyBjörn
Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan. De bollebozen die dit ‘intelligente potje’ ontwikkelden, beweren dat baby’s er veel eerder zindelijk door worden. Of het echt zo is? Baby’s verblijf op deze pientere pot is in elk geval zo aangenaam mogelijk gemaakt met heus ergonomisch design van Zweedse origine. Winkelwaarde: € 24.
5 PaPakketten
Het PaPakket van IkVader behoeft nauwelijks nog uitleg als het meest originele kraamkado voor jonge vaders. Behalve ‘essentials’ als een zweetband en een probate anti-stressmiddelen bevat dit overlevingspakket allerlei geinige hebbedingen die het leven van een jonge vader opleuken. Zoals de Donald Duck, de IkVader funspeen, de Cool Kid-babymuts en nog veel meer! Winkelwaarde: €19,95.

Vorige Vadersymposium in Amsterdam
Volgende IkVader test de Skoda Superb Combi

Ook interessant

Wekelijks worden driehonderd mensen getroffen door een hartstilstand. Negentig procent van hen overleeft het niet. Door snel en adequaat ingrijpen (reanimeren, defibrilleren) verdubbelen de overlevingskansen. Daarom is de Hartstichting een campagne gestart om het ministerie van Onderwijs over te halen elke middelbare scholier reanimatietechnieken aan te leren. Facebook Twitter LinkedIn Print Email WhatsApp

Share

Voor sommige vaders bleef het dit weekend niet bij kartonnen stropdassen, tekeningen en andere vormen van kinderarbeid. Sterker nog, je hoeft tegenwoordig maar drie keer de snotbellen van je kind af te vegen of je loopt het risico te worden onderscheiden wegens betoonde vadermoed. Ja, Vaderdag begint verdacht veel op lintjesdag te lijken. Steeds meer …

Share

"Papa, ik heb post voor je." Rosa vist een brief uit haar schooltas. In de rechterbovenhoek staat in handschrift staat mijn naam geschreven. De aanhef van de brief luidt – in kapitaal: ‘BESTE KLASSENMOEDERS – OVERBLIJFKRACHTEN – LEESMOEDERS EN ANDERE HULPMOEDERS’, en vervolgt met: ‘Hierbij nodigen wij je uit voor een gezellige koffieochtend ter afsluiting van dit schooljaar en om je te bedanken voor je inzet (…)’ Nu pas snap ik waar het over gaat. Inderdaad, ik heb me dit schooljaar ingezet door af en toe computerles te geven aan groepjes kinderen. En met deze ‘gezellige koffieochtend’ word ik, samen met de andere hulpmoeders, bedankt voor mijn diensten!

Share

Het is even met de kiezen op elkaar maar dan haal je ook het wereldnieuws… In het La Paz ziekenhuis in Madrid is een baby geboren van 7 kilo en 10 gram. Gemiddeld weegt een baby 3,5 kilo.

Share

Het grootste verschil tussen kraanwater en bronwater is de prijs, zeggen gezondheidsexperts. Ze voegen eraan toe dat er in Nederland hogere eisen worden gesteld aan water uit de kraan dan aan bronwater uit een fles. Maar, er is nog een groot verschil. Geef je baby bronwater van Evian en zie, je kind begint te stuiteren, …

Share

Wie toevallig Het Bureau van J.J. Voskuil heeft gelezen, zou denken dat ze bij het Amsterdamse Meertens Instituut – de lokatie waar deze romanreeks zich afspeelt – alleen maar bezig zijn met het zagen aan elkaars stoelpoten. Dat mag zo zijn, de wetenschappers komen gelukkig ook nog aan hun eigenlijke werk toe, het bestuderen en …

Share