SMS en Win en maak kans op prijzen t.w.v. bijna duizend euro!

Natuurlijk wil jij deze Vaderdag meer dan een kartonnen stropdas. Daarom organiseert IkVader SMS & Win-actie met prachtige prijzen met een totaalwaarde van bijna € 1000! Doe mee want je maakt een levensgrote kans om één van deze prijzen te winnen!

Zo doe je mee!
OK, we maken het je gemakkelijk. Geef antwoord op de volgende vraag.

PaPakketWanneer is het Vaderdag?
A. Op vrijdag 18 juni.
B. Op zaterdag 19 juni.
Of C. Op zondag 20 juni.

Weet jij het antwoord? Zo doe je mee: SMS IKVADER <SPATIE> A of B of C naar 4477 en je hoort meteen of je antwoord juist is. Kosten: 0,60 ct voor het ontvangen van je bericht. Doe mee en maak kans op een van deze geweldige prijzen! Je kunt meedoen tot en met zondag 20 juni.

2 BabyBjörn draagzakken t.w.v. € 159
Met een beetje mazzel zit er maar één SMS-je tussen jou en deze nieuwe draagzak van Babybjörn. De antractietgrijze Comfort Carrier is ontwikkeld in samenspraak met kinderartsen en ouders. Gemaakt van 100% organisch katoen, bevat absoluut geen schadelijke stoffen en geschikt voor kinderen van 6 t/m 14 kilo. Winkelwaarde: € 159.

3 x Met De Mannen!
Journalist Wim de Jong wilde kost wat kost voorkomen dat zijn drie zonen tot halfzachte eieren zouden opgroeien. Daarom ging hij van jongsaf aan met zijn jongens wildkamperen, hutten bouwen en naar de motorcross. Met De Mannen! is een inspirerend avonturenboek voor alle vaders (en moeders) met zonen. Winkelwaarde: € 16,95.

4 x Echte Vaders
Voor alle mannen die niet meer precies weten wat het vaderschap anno 2010 inhoudt, schreef Gerard Janssen deze humoristische, informatieve gids. Echte Vaders legt uit wat een man tot een vader maakt en hoe hij het verschil voor zijn kinderen kan maken. Winkelwaarde: € 15,95

4 x Koning van de Kraamkamer
De schrijvers van de megamelige carrièregids Koning van de Koffiekamer begeven zich nu in de kraamkamer. Het resultaat is vergelijkbaar: een hilarisch boek voor aanstaande vaders die toch al snel de slappe lach krijgen. Winkelwaarde: € 14,90.

10 pientere potjes van BabyBjörn
Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan. De bollebozen die dit ‘intelligente potje’ ontwikkelden, beweren dat baby’s er veel eerder zindelijk door worden. Of het echt zo is? Baby’s verblijf op deze pientere pot is in elk geval zo aangenaam mogelijk gemaakt met heus ergonomisch design van Zweedse origine. Winkelwaarde: € 24.
5 PaPakketten
Het PaPakket van IkVader behoeft nauwelijks nog uitleg als het meest originele kraamkado voor jonge vaders. Behalve ‘essentials’ als een zweetband en een probate anti-stressmiddelen bevat dit overlevingspakket allerlei geinige hebbedingen die het leven van een jonge vader opleuken. Zoals de Donald Duck, de IkVader funspeen, de Cool Kid-babymuts en nog veel meer! Winkelwaarde: €19,95.