who's your daddy

Wil de echte vader opstaan?

who's your daddyJe echte vader vinden en daar ook nog eens een berg geld mee verdienen? Ja, dat kan. Hoe? Dat laat Veronica vanavond zien als het Amerikaanse programma Who’s Your Daddy? op de Nederlandse buis debuteert. Het format is een commerciële combinatie tussen het aloude Wie van de Drie en Spoorloos. In Who’s Your Daddy? moet een vrouw raden wie haar echte biologische vader is. Puike reality-tv of een nieuw hoogtepunt in de reeks tv-dieptepunten?

Acteur
Ze praat en kijkt naar de mannen, zoekend naar overeenkomsten in karakter en uiterlijk. Kiest zij uiteindelijk voor haar echte vader, dan gaat ze met 100.000 dollar naar huis. Kiest zij voor een van de acteurs, dan gaat hij er met de poet vandoor. In één aflevering binnen de reeks gaat een vrouw op zoek naar haar moeder. Deze aflevering wordt gepresenteerd onder de naam Who’s Your Mommy?

Verzet
De reality show Who’s Your Daddy? begint 23 januari en duurt acht afleveringen. Het format werd in de VS gelanceerd door Fox TV. Fox haalde het (slecht bekeken) programma al snel van de buis, mede doordat er verzet rees tegen de exploitatie van een strikt persoonlijk onderwerp als adoptie.

Eerste aflevering: maandag 23 januari, 21.30, bij Veronica.