Wil de echte vader opstaan?


who's your daddyJe echte vader vinden en daar ook nog eens een berg geld mee verdienen? Ja, dat kan. Hoe? Dat laat Veronica vanavond zien als het Amerikaanse programma Who’s Your Daddy? op de Nederlandse buis debuteert. Het format is een commerciële combinatie tussen het aloude Wie van de Drie en Spoorloos. In Who’s Your Daddy? moet een vrouw raden wie haar echte biologische vader is. Puike reality-tv of een nieuw hoogtepunt in de reeks tv-dieptepunten?

Acteur
Ze praat en kijkt naar de mannen, zoekend naar overeenkomsten in karakter en uiterlijk. Kiest zij uiteindelijk voor haar echte vader, dan gaat ze met 100.000 dollar naar huis. Kiest zij voor een van de acteurs, dan gaat hij er met de poet vandoor. In één aflevering binnen de reeks gaat een vrouw op zoek naar haar moeder. Deze aflevering wordt gepresenteerd onder de naam Who’s Your Mommy?

Verzet
De reality show Who’s Your Daddy? begint 23 januari en duurt acht afleveringen. Het format werd in de VS gelanceerd door Fox TV. Fox haalde het (slecht bekeken) programma al snel van de buis, mede doordat er verzet rees tegen de exploitatie van een strikt persoonlijk onderwerp als adoptie.

Eerste aflevering: maandag 23 januari, 21.30, bij Veronica.

Vorige Vaders in spagaat
Volgende Joep Zander presenteert 'Gemist vaderschap'

Ook interessant

Journalist Bert Nijmeijer van Management Team volgde de IkVader Workshop en las het boek BabyManagement voor Mannen. Wat zijn zijn ervaringen?

Share

Volgens deze vader kun je je kinderen niet vroeg genoeg laten kennismaken met extreme sports… Facebook Twitter LinkedIn Print Email WhatsApp

Share

NRC signaleert dit weekend een comeback van de nanny. De gestegen prijzen van de reguliere kinderopvang en vooral tv-series als Desperate Housewives, Supernanny en The Nanny brengen steeds meer ouders op het idee een eigen Julie Andrews in huis te halen. Want, wie denkt er bij het woord gouvernante niet aan deze filmster uit nanny-klassiekers als Mary Poppins en The Sound of Music. Ook een poging wagen? Dit zijn de beste bronnen voor gouvernantes:

De Gouvernante of Het adres voor de oernanny van Britse bodem

Share

Creëren heldere luchten, puntige pieken en afgrijselijke afgronden een omgeving waarin pubers hun telefoon op slag vergeten? En zo ja, hoe is dit mogelijk? Is het toeval? Of is daar een reden voor? Deze zomer trok ik met pubers naar de Zwitserse Alpenpieken met het voornemen om dit fenomeen eens grondig te onderzoeken. ‘Zet je …

Share

453713426_e61c91664f_mAfgelopen vrijdag publiceerde Henk Hanssen, hoofdredacteur van IkVader, op de opiniepagina van Trouw een stuk waarin hij bedrijven oproept hun organisaties ‘vadervriendelijker’ in te richten, naar het voorbeeld van sommige Amerikaanse bedrijven. 

Share

Alles weten over de laatste stand van zaken rond het moderne vaderschap? Kom dan op vrijdag 18 juni naar het Vaderschapssymposium op de universiteit van Amsterdam. Tijdens dit event wordt je door een reeks vooraanstaande sprekers bijgepraat over het vaderschap anno 2010. Worden mannen gelukkig van vader zijn? Hoe belangrijk zijn vaders voor kinderen? Zijn …

Share