Eerste pil om langzaam klaar te komen


delay antiklaarkom pilNog even en er ligt een cocktail aan erotische pillen op ons nachtkastje. Viagra om de boel op te peppen en Delay om de boel weer af te remmen. Want de eerste pil om een voortijdige ejaculatie te voorkomen is in de maak.

Prettige bijwerking
Wetenschappers van de universiteit van Minnesota waren druk doende een medicijn tegen depressie aan het testen toen zij de proefpersonen een onverwachte bijwerking rapporteerden: ze kwamen langzamer klaar – en werden daardoor natuurlijk een stuk vrolijker.

Wat is eigenlijk ‘normaal’?
Gemiddeld telt een man 7,3 minuten tussen het moment van penetratie en ejaculatie. Maar, rond de dertig procent van de mannen haalt de zeven minuten niet en bereikt eerder hun orgasme. Voor deze snelle boys is er nu een pilletje in de maak.

Placebo werkt ook!
Uit de studies waar 2600 mannen aan deelnamen, blijkt dat de ‘vrijtijd’ meer dan drie keer kan worden verlengd. Een dosering van 30 mg wist het hoogtepunt 2,78 minuten uit te stellen, met een pil van 60 mg kwam daar nog een kleine minuut bij. Dat anti-depressiva als Prozac en Seroxat niet bepaald bijdragen aan je sexleven was al bekend. Maar, zegt fabrikant Johnson & Johnson, wat een plaag is voor de een, kan een zegen zijn voor de ander.

Daad verlengen
Onlangs werden de resultaten van een Amerikaans vervolgonderzoek gepubliceerd. Er werd geconstateerd: een dosering van zestig mg dapoxetine verlengt de daad van minder dan een minuut tot 3,32 minuten. Leuk weetje: een placebo haalt ook bijna een verdubbeling van de duur. En heeft geen ook geen vervelende bijwerkingen zoals hoofdpijn, diaree en misselijkheid!

Vorige Onderzoek naar verband leeftijd vader-autistisch kind
Volgende Help, mannen worden steeds vrouwelijker!

Ook interessant

Steeds meer vaders laten onderzoeken of zij wel echt de biologische vader van hun kind zijn. Maar, wat zijn de gevolgen van dit DNA-onderzoek? Hoe reageert de omgeving op het resultaat? De universiteit Twente zoekt vaders die weleens twijfelen over hun biologische vaderschap of een DNA-test hebben laten uitvoeren. Je kunt tot 1 september 2010 …

Share

De ANWB heeft onlangs weer haar nieuwste Kinderzitjestest gepubliceerd. Elf zitjes werden onderzocht. In de klasse voor kinderen van 9 tot 18 kg werden ook twee achterwaarts gerichte zitjes getest, die beiden goed scoorden. Facebook Twitter LinkedIn Print Email WhatsApp

Share

Ja, wij mannen zijn weer in het nieuws! Discovery Channel heeft een uitputtend onderzoek laten doen naar Europese mannen en wat blijkt? Wij, poldermannen, blijken de grootste vrijbuiters van heel Europa! Facebook Twitter LinkedIn Print Email WhatsApp

Share

De ANWB een roekeloze club? Eh, nee. Maar toch is de degelijke automobilistenvereniging uit Den Haag naarstig op zoek naar de meest onveilige verkeersplekken van ons land. Zo’n ‘dode hoek bocht’ waar jij met je fietsende kind vaak ternauwernood aan een vrachtwagen ontsnapt. Of die oversteekplaats voor schoolkinderen waar auto’s gretig op af razen omdat het stoplicht net op groen springt. De ANWB wil al die verkeersonveilige plekken van Nederland in kaart brengen: de kaart wordt op 16 april aanstaande in de vorm van een ‘Lawaaipetitie’ aangeboden aan minister Eurlings van Verkeer en Waterstaat. Jij kunt meedoen aan deze actie door een foto of een filmpje van een verkeersonveilige plek te maken en op te sturen. Doe mee en zorg dat het kabinet die rotplek bij jouw in de buurt niet over het hoofd ziet!

Share

Onder de kop ‘Stop Tooske’s MoederMafia’ start IkVader een actie tegen het nieuwe AVRO-programma Help, ik word vader. In het programma, dat woensdag 3 augustus voor de tweede keer wordt uitgezonden, wordt een aanstaande vader aan een ‘test’ onderworpen. Hij moet gedurende een weekend twee wildvreemde kinderen verzorgen. Moeders beoordelen zijn prestaties.

Share

Steeds meer jongeren raken verslaafd aan het internet. En dat is een kwalijke zaak, vindt psychologe Martine F. Delfos. Daarom pleit ze voor een gezonde virtuele opvoeding. ‘Een eierwekker voor kinderen aan de computer.’ Facebook Twitter LinkedIn Print Email WhatsApp

Share