delay antiklaarkom pil

Eerste pil om langzaam klaar te komen

delay antiklaarkom pilNog even en er ligt een cocktail aan erotische pillen op ons nachtkastje. Viagra om de boel op te peppen en Delay om de boel weer af te remmen. Want de eerste pil om een voortijdige ejaculatie te voorkomen is in de maak.

Prettige bijwerking
Wetenschappers van de universiteit van Minnesota waren druk doende een medicijn tegen depressie aan het testen toen zij de proefpersonen een onverwachte bijwerking rapporteerden: ze kwamen langzamer klaar – en werden daardoor natuurlijk een stuk vrolijker.

Wat is eigenlijk ‘normaal’?
Gemiddeld telt een man 7,3 minuten tussen het moment van penetratie en ejaculatie. Maar, rond de dertig procent van de mannen haalt de zeven minuten niet en bereikt eerder hun orgasme. Voor deze snelle boys is er nu een pilletje in de maak.

Placebo werkt ook!
Uit de studies waar 2600 mannen aan deelnamen, blijkt dat de ‘vrijtijd’ meer dan drie keer kan worden verlengd. Een dosering van 30 mg wist het hoogtepunt 2,78 minuten uit te stellen, met een pil van 60 mg kwam daar nog een kleine minuut bij. Dat anti-depressiva als Prozac en Seroxat niet bepaald bijdragen aan je sexleven was al bekend. Maar, zegt fabrikant Johnson & Johnson, wat een plaag is voor de een, kan een zegen zijn voor de ander.

Daad verlengen
Onlangs werden de resultaten van een Amerikaans vervolgonderzoek gepubliceerd. Er werd geconstateerd: een dosering van zestig mg dapoxetine verlengt de daad van minder dan een minuut tot 3,32 minuten. Leuk weetje: een placebo haalt ook bijna een verdubbeling van de duur. En heeft geen ook geen vervelende bijwerkingen zoals hoofdpijn, diaree en misselijkheid!