Eerste pil om langzaam klaar te komen


delay antiklaarkom pilNog even en er ligt een cocktail aan erotische pillen op ons nachtkastje. Viagra om de boel op te peppen en Delay om de boel weer af te remmen. Want de eerste pil om een voortijdige ejaculatie te voorkomen is in de maak.

Prettige bijwerking
Wetenschappers van de universiteit van Minnesota waren druk doende een medicijn tegen depressie aan het testen toen zij de proefpersonen een onverwachte bijwerking rapporteerden: ze kwamen langzamer klaar – en werden daardoor natuurlijk een stuk vrolijker.

Wat is eigenlijk ‘normaal’?
Gemiddeld telt een man 7,3 minuten tussen het moment van penetratie en ejaculatie. Maar, rond de dertig procent van de mannen haalt de zeven minuten niet en bereikt eerder hun orgasme. Voor deze snelle boys is er nu een pilletje in de maak.

Placebo werkt ook!
Uit de studies waar 2600 mannen aan deelnamen, blijkt dat de ‘vrijtijd’ meer dan drie keer kan worden verlengd. Een dosering van 30 mg wist het hoogtepunt 2,78 minuten uit te stellen, met een pil van 60 mg kwam daar nog een kleine minuut bij. Dat anti-depressiva als Prozac en Seroxat niet bepaald bijdragen aan je sexleven was al bekend. Maar, zegt fabrikant Johnson & Johnson, wat een plaag is voor de een, kan een zegen zijn voor de ander.

Daad verlengen
Onlangs werden de resultaten van een Amerikaans vervolgonderzoek gepubliceerd. Er werd geconstateerd: een dosering van zestig mg dapoxetine verlengt de daad van minder dan een minuut tot 3,32 minuten. Leuk weetje: een placebo haalt ook bijna een verdubbeling van de duur. En heeft geen ook geen vervelende bijwerkingen zoals hoofdpijn, diaree en misselijkheid!

Vorige Onderzoek naar verband leeftijd vader-autistisch kind
Volgende Help, mannen worden steeds vrouwelijker!

Ook interessant

Helemaal losgegaan op je Sinterklaas-gedichten? Houd je rijmtalent dan nog even vast en schrijf de tekst voor het Nationale Welkomstlied! Huh? Ja, je leest het goed: het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft namelijk bedacht dat ouders van pasgeboren kindjes voortaan een cd toegestuurd krijgen met daarop het ‘Nationaal Welkomstlied’. De melodie voor dit ‘Wilhelmus 4 baby’s’ is al geschreven, voor de tekst wordt een beroep op jou gedaan.

Share

Het beursklimaat mag onstabiel zijn, wij hadden tijdens onze beursgang richting RAI geen last van een negatief sentiment. Hoewel we strategisch verstopt zaten in de rechterbenedenhoek van de roze getinte hal hal, wisten duizenden (aanstaande) vaders en moeders ons te vinden. En, zoals beursroerganger Edwin al schreef op zijn blog, was de stand weer het …

Share

Nog niet zo lang geleden waren ze het exclusieve eigendom van het leger maar inmiddels zijn drones uitgegroeid tot het favoriete speeltje van zonen én vaders. Waar moet je op letten als je er een aanschaft? Omdat zoon IJsbrand (9) aan zijn hoofd bleef zeuren, ging Henk Hanssen op onderzoek uit. Facebook Twitter LinkedIn Print …

Share

Zodra minister Rouvoet ook maar lijkt te zeggen dat hij het geboortecijfer omhoog wil stuwen, valt ons halve land over hem heen. Het scheldwoord ‘Geboortepolitiek!’ klinkt alom en Rouvoet kruipt in zijn schulp. Autofabrikant Dodge doet niet zo moeilijk. Facebook Twitter LinkedIn Print Email WhatsApp

Share

Vroeger wisten we het zeker: kinderspel is een volstrekt nutteloze bezigheid. De schampere uitdrukking ‘Ach, dat is kinderspel’ geeft al aan dat we geklooi met poppen en autootjes alles behalve serieus nemen. Maar, vergis je niet: tegenwoordig geldt kinderspel als een hoogst intelligente bezigheid. Sommige wetenschappers spreken zelfs van ‘de motor van de ontwikkeling van het kind’. Hoogste tijd voor de vraag: wat is het nut van spel?

Share


Taalontwikkeling

Onderzoekers van de University of Washtington ondervroegen 1008 ouders met kinderen in de leeftijd van twee tot twaalf maanden. De vragen hadden met name betrekking op de relatie tussen de taalontwikkeling van de kinderen en het soort videoprogramma’s waar zij naar keken. Om de taalontwikkeling te meten werd de ouders verzocht – volgens de gestandaardiseerde methode van de MacArthur-Bates Communicative Development Inventory (CDI) – aan te geven hoe het met de brabbeltaal was gesteld. Kinderen die naar ‘slimme’ videoprogramma’s keken, bleken over een zeventien procent kleinere woordenschat te beschikken dan kinderen die verschoond bleven van deze moderne educatie.

Share