Over IkVader


Trotse vader t-shirt leest boekIkVader is een begrip in eh, ons vaderland. Hyves, Facebook en YouTube moesten nog worden uitgevonden toen dit blog van start ging. In 2000 richtte journalist Henk Hanssen samen met een stel gelijkgestemde vaders deze site op. Strijdkreet: Dare 2 Care. Doelstelling: mannen over opvoeding informeren én inspireren van in een taal die hen aanspreekt. De formule balanceert tussen twee aspecten, precies, tussen Ik en Vader, oftewel tussen persoonlijke vrijheid en ontplooiing en vaderschap en zorg. History buff? Lees hier het verhaal over de ontstaansgeschiedenis van IkVader.

Wat kun je verwachten van IkVader?

  • Een blog met een eigenzinnige kijk op opvoeden, met de Onvermijdelijke Praktische Tips, met moederlijke adviezen voor vaders van onze Mamma Knows Best-columniste Lonneke Kranendonk, met boekrecensies, eropuit-tips voor het gezin en natuurlijk reuze-exclusieve aanbiedingen voor nieuwsbriefabonnees.
  • Boeken over vaderschap. Ja, behalve online zijn we ook in ‘good old print’ actief met boeken die met gemak de varkenscyclus overleven. Neem de bestseller Babymanagement voor Mannen, het handboek van IkVader-oprichter Henk Hanssen dat in Nederland al in 40.000 exemplaren is verkocht en inmiddels in diverse landen is vertaald.
  • Workshops en lezingen
  • En redactionele diensten. Peins uzelf niet suf over (web)teksten waarmee u vaders wilt bereiken. Wij kunnen de complete redactie verzorgen van site, intranet, brochure of boek.

Contact
Wil je meewerken aan of samenwerken met IkVader? Heb je een voorstel of suggestie? Klik hier om contact op te nemen.